Jazeker. Bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement kun je post laten bezorgen bij onze receptie. De Community Manager zorgt ervoor dat alle post terechtkomt in je persoonlijke postvak!

Met Community- en FlexROOOMS kun je tijdens openingstijden gebruik maken van ROOOMS en heb je geen sleutel nodig. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 (Roermond), 09:00 – 17:30 (Maastricht), 08:00 – 17:30 (Maastricht Airport) en onze community manager is dan ook aanwezig. Bij Desk- of SuiteROOOMS krijg je je eigen toegangspas en heb je ook buiten de reguliere werktijden toegang tot de faciliteiten van ROOOMS.

Natuurlijk! We ontvangen je gasten graag aan onze receptie. Aan jou de keuze om ze een tour te geven, een van de MeetingROOOMS te boeken of gezellig een drankje te doen in een van onze Bars & Lounges.

ROOOMS heeft een gevarieerd aanbod aan kantoorruimtes. Er is zeker een formaat te vinden dat bij jouw bedrijf past! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je maakt gebruik van een snelle, stabiele Wifi verbinding. Eenmaal ingelogd op ons Community Netwerk maakt je laptop automatisch verbinding op iedere locatie. Je bezoek kan gebruik maken van het open gasten netwerk zonder vervelende inlog procedure of wachtwoord. Liever een vaste internet kabel in je SuiteROOOM? Geen probleem, tegen een eenmalige meerprijs zorgt ROOOMS ervoor dat die kabel er ligt.

Bij ROOOMS zit (bijna) alles in de maandelijkse huur inbegrepen. Hieronder een opsomming van de punten waar jij geen zorgen over hoeft te maken. – 24/7 toegang – High speed Wifi – Koffie, cappuccino, latte, thee, fruit – ROOOMS-netwerk – Gratis gebruik van diverse MeetingROOOMS – Postadres- en verwerking – Je eigen kantoor – Gamen in de GameROOOM – Schoonmaak algemene ruimtes en kantoorruimte – Printen (maximaal 200 prints per maand per persoon) – Parkeren (behalve bij ROOOMS Maastricht, hier is geen gratis parkeerplaats!) – Verbruik elektra, verwarming en water – OZB gebruiker – Glasbewassing – Onderhoud gebouw gebonden installaties

Alle prijzen op de website zijn excl. 21% BTW. Daarnaast bepaal je zelf of je een SuiteROOOM laat meubileren met een werkplek of dat je zelf meubels meeneemt. Laat je het over aan ROOOMS dan bestaat iedere werkplek uit een (in hoogte in te stellen) bureau en een Herman Miller bureaustoel. De kosten hiervoor zijn €25,- per werkplek per maand (excl. BTW).

Nou en of! Spreekkamers, vergaderruimtes.. wij noemen het MeetingROOOMS. . Iedere locatie heeft meerdere MeetingROOOMS van diverse afmetingen. Gebruik deze voor een sollicitatiegesprek, brainstormsessie, presentatie of een conference call. Met een SuiteROOOM of DeskROOOM mag je hier gratis gebruik van maken. Dat scheelt weer vierkante meters in je eigen ruimte. Community- en FlexMembers kunnen tegen een toeslag gebruik maken van deze ruimtes.

Iedereen is welkom bij ROOOMS. Ook als je geen huurder bent kan je gebruik maken van een MeetingROOOM. Verder zijn de algemene ruimtes in Roermond en Maastricht zeer geschikt voor een workshop of een infomarkt met stands. En combineer je het noodzakelijke met het lekkere door een lunch erbij te reserveren in Roermond of Maastricht-Airport. (Bijna) alles is mogelijk! Soms past jouw wens in de standaardarrangementen, maar vaak wil je net even iets anders. Neem dan contact op met de Community Manager en bespreek samen de mogelijkheden. Vaak is meer mogelijk dan je denkt!

Ja. Alle panden zijn toegankelijk voor mindervalide door middel van traploze entrees en liften.

Net als bij een fitnessabonnement, is het abonnement van ROOOMS per maand opzegbaar. Je kunt dus iedere maand wisselen van abonnement. Als jouw bedrijf groeit, groeit ROOOMS gewoon met je mee!

Bij iedere ROOOMS locatie zijn verschillende parkeergelegenheden. Zowel voor jou als lid van de ROOOMS Community, als voor je gasten. Vraag bij jouw gewenste ROOOMS locatie naar de mogelijkheden of bezoek de desbetreffende pagina!

Ja, graag zelfs! We ontmoeten je graag in real-life op de locatie van jou keuze. Met een kop koffie vertellen we je meer over de mogelijkheden en lopen we samen een ronde door het pand. Geen deur blijft voor je gesloten.