Kantoorruimte huren in Roermond

Geef jouw productiviteit een boost met een flexibele kantoorruimte bij ROOOMS Roermond. Onze locatie in Roermond is een bruisend verzamelgebouw waar meer dan 52 bedrijven en zelfstandigen zich focussen op de groei van hun bedrijf. Het pand, dat voorheen door Essent werd gebruikt, is opgedeeld in vele ruimtes van diverse afmetingen. 

Zoek je een kantoorruimte in Roermond die jou van alle gemakken voorziet? Dan ben je bij ROOOMS Roermond aan het juiste adres! Momenteel hebben wij nog enkele kantoorruimtes beschikbaar. Nieuwsgierig? Bekijk hier de mogelijkheden en plan een bezichtiging.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan snel een kijkje nemen en claim jouw kantoor!

Kantoorruimte Roermond bij ROOOMS

De kantoorruimtes van ROOOMS Roermond hebben een ruimtelijke sfeer met veel daglicht. De kantoren zijn voorzien van voldoende stopcontacten, een nette vloerbedekking, airco, verwarming en sloten. Richt je kantoorruimte in Roermond in naar eigen smaak of maak gebruik van een ROOOMS print. Je kunt ervoor kiezen om je eigen meubilair mee te nemen of gebruik te maken van onze service. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ergonomische stoelen en in hoogte verstelbare tafels voor je regelen. Daarnaast zijn er diverse spreekruimtes en vergaderruimtes die je op basis van ‘fair use’ kunt gebruiken. Je kunt deze zelfstandig reserveren in het online boekingssysteem.

Even een korte break nodig? Ga dan naar één van de GameROOOMS die uitgerust zijn met een flipperkast, tafelvoetbaltafel, pingpongtafel of Playstation. Na een kwartiertje afschakelen, keer je met een frisse blik weer terug naar je bureau. In het lunchrestaurant Saladeria kun je gezellig met collega’s en klanten terecht voor een smakelijk hapje. Ook kunnen zij de culinaire omlijsting van jouw belangrijke bespreking verzorgen. 

Wil jij graag een kantoorruimte in Roermond huren? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Inbegrepen in de huur:
 • Voorschot warmte, elektra en water
 • Koffie/thee/water en fruit
 • Supersnelle Wifi
 • Ontvangst van je bezoek bij de receptie
 • Ontspannen in de GameROOOM
 • Gratis printen (max. 200 prints p.m.)
 • Toegang tot de ROOOMS community
 • Zakelijk postadres
 • Gebruik van diverse vergaderruimtes
 • Schoonmaak kantoor & algemene ruimten
 • Onderhoud gebouw gebonden installaties

De kracht van ROOOMS

Bij ROOOMS huur je alleen de ruimte en oppervlakte die je nodig hebt om te werken. Andere ruimtes zoals een spreekruimte, koffiehoek, kantine en toiletten worden gefaciliteerd door ROOOMS en zijn bovendien in de huur inbegrepen.

Onze Community Managers staan iedere werkdag voor je klaar om je bezoekers en je post te ontvangen. Ze regelen alle facilitaire randzaken en staan bovendien altijd klaar om een praatje te maken óf je te koppelen aan een potentiële interessante partij om mee samen te werken.

Bij ROOOMS ben je dan ook niet alleen, maar ben je een onderdeel van een community; een netwerk van gelijkgestemde ondernemers. Daarnaast werken onze Community Managers continu aan een mooi aanbod van events om jou als professional te verrijken.

Flexwerken op andere locaties

Zijn jouw werknemers vaak op pad en maar af en toe aanwezig op kantoor? Dan kunnen zij gebruikmaken van de flexplekken die op elke ROOOMS-locatie aanwezig zijn. En het fijne is, alles is in de prijs inbegrepen.

Ligging en parkeren

ROOOMS Roermond is slechts een steenworp verwijderd van de A73 en makkelijk te bereiken met het OV. Via de A73 zit je zo op de A2, handig als je een afspraak buiten de deur hebt! Het centrum bereik je in 10 minuten. Parkeren is gratis voor jou en je bezoekers.

Openingstijden

ROOOMS Roermond is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk voor de huurders van een kantoorruimte. De Community Manager staat jou en je bezoekers graag te woord op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Huur nu jouw eigen kantoorruimte in Roermond

Binnen ROOOMS Roermond krijgt jouw bedrijf een eigen plek om te schitteren in aanwezigheid. Geniet van een kwalitatief kantoor waar jij en jouw bedrijf helemaal tot hun recht komen. Wij denken graag met je mee!

Roermond

ROOOMS in Roermond is slechts een steenworp verwijderd van de A73 en makkelijk te bereiken met OV. Het centrum bereik je binnen 10 minuten. Parkeren is gratis voor jou en je bezoekers.

Medewerker ROOOMS - Wendy

Neem contact op

Heb jij interesse in een kantoorruimte in Roermond? Neem dan contact op met onze Community Manager Wendy. Jouw vraag zal binnen één werkdag worden beantwoord.

Heb je een vraag over onze flexplekken, of wil je er een huren? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Interesse in het huren van een kantoor of eerst meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Interesse in een strippenkaart of eerst meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Heb je een algemene vraag, vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Meetingroom
Flexplekken

Heb je een vraag over onze flexplekken, of wil je er een huren? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Kantoor

Interesse in het huren van een kantoor of eerst meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Strippenkaart

Interesse in een strippenkaart of eerst meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Algemeen

Heb je een algemene vraag, vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!