Kantoorruimte te huur Maastricht

Bij ROOOMS ben je aan het juiste adres voor een kantoorruimte in Maastricht. ROOOMS is een bruisend bedrijfsverzamelgebouw: de thuisbasis van maar liefst 60 bedrijven en zelfstandigen die in een frisse omgeving hun onderneming naar het volgende niveau willen tillen. Dit moderne pand vind je midden in het Sphinxkwartier, de nieuwste hotspot van Maastricht.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan snel een kijkje nemen en claim jouw kantoor!

Over onze kantoorruimtes in Maastricht

Er is een ruimtelijke sfeer met veel daglicht. De kantoren zijn voorzien van voldoende stopcontacten, een nette vloerbedekking, koelsysteem, verwarming en sloten. Richt je kantoor in naar eigen smaak of maak gebruik van een ROOOMS print. Je kunt je eigen meubilair meenemen of gebruik maken van onze service. Wij kunnen ergonomische stoelen en in hoogte verstelbare tafels voor je regelen.
Er zijn diverse spreekruimtes en vergaderruimtes beschikbaar die je op basis van fair use kunt gebruiken. Je kunt deze zelfstandig reserveren in het online boekingssysteem.

Werken kun je beter wanneer je regelmatig ontspant. Daarom hebben wij verschillende Coffee Corners waar je lekker een kopje koffie kunt pakken. Of ga naar de GameROOOM en daag elkaar uit voor een potje darten, of tafelvoetbal en keer met een frisse blik weer terug naar je bureau.

Ben jij op zoek naar een geschikte werkplek in Maastricht en heeft een van de bovenstaande kantoorruimtes jouw aandacht getrokken? Neem dan nu contact met ons op!

Inbegrepen in de huur:
 • Voorschot warmte, elektra en water
 • Koffie/thee/water en fruit
 • Supersnelle Wifi
 • Ontvangst van je bezoek bij de receptie
 • Ontspannen in de GameROOOM
 • Gratis printen (max. 200 prints p.m.)
 • Toegang tot de ROOOMS community
 • Zakelijk postadres
 • Gebruik van diverse vergaderruimtes
 • Schoonmaak kantoor & algemene ruimten
 • Onderhoud gebouw gebonden installaties
 • Huur van ROOOMS fietsen

De kracht van ROOOMS

Onze Community Managers staan iedere werkdag voor je klaar om je bezoekers en je post te ontvangen. Zij regelen alle facilitaire randzaken voor je, maken graag even een praatje met je óf kunnen jou koppelen aan potentiële interessante partij binnen ROOOMS om samen te werken. Bij ROOOMS ben je dan ook niet alleen, maar ben je een onderdeel van een community; een netwerk van gelijkgestemde ondernemers. Onze Community Managers werken continu aan een mooi aanbod van events om jou als professional te verrijken.

Bij ROOOMS huur je alleen de ruimte en oppervlakte die je nodig hebt om te werken. Andere ruimtes zoals een spreekruimte, koffiehoek, gezellige zitjes en toiletten worden gefaciliteerd door ROOOMS en zijn bovendien in de huur inbegrepen.

Flexwerken op andere locaties

Zijn je werknemers vaak op pad en maar af en toe op kantoor? Dan kunnen zij gebruik maken van een flexwerkplek. En het fijne is… Alles is in de prijs inbegrepen. Zo kun jij  jouw werknemers toch een flexibele kantoorruimte bieden.

Ligging en parkeren

ROOOMS Maastricht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de auto is het vanaf de snelweg slechts 4 minuten rijden. Huurders kunnen parkeerplaatsen huren onder het gebouw. Vanuit de garage pak je makkelijk de lift naar je kantoor. Bezoek raden we aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx, op 2 minuten lopen van ROOOMS.

Openingstijden

Het pand is 24/7 en 7 dagen per week toegankelijk voor huurders van een kantoor. De Community Manager staat jou en je bezoekers graag te woord op werkdagen tussen 8:30 en 17:00.

Wij hebben nieuwe kantoorruimtes beschikbaar!
Kom snel een kijkje nemen en claim jouw kantoor!

TE HUUR: kantoorruimtes van 18m2 – 28m2

Per 1 juli 2023 zijn er een aantal kantoorruimtes vrijgekomen met afmetingen tussen 18m2 – 28m2.  Zowel met uitzicht op de levendige Boschstraat en rustig gelegen op de binnenplaats

TE HUUR: kantoorruimte van 70m2

Per 1 juli 2023 is er een mooie, lichte kantoorruimte vrijgekomen van circa 70m2 met prachtig zicht op het Sphinxkwartier en het Bassin

TE HUUR: kantoorruimte van circa 290m2

Per 1 Juli 2023 is er binnen ROOOMS Maastricht een prachtig kantoor vrijgekomen op de 3e verdieping met uitzicht op het Bassin. Deze kantoorruimte heeft in totaal een oppervlakte van 290m2, maar is al ingedeeld in een 4 tal losse kantoren, grote open flex-ruimte, opslagruimte, keukenblokje met lunchruimte, bel hokje en eigen toiletten. Daarnaast is er op de algemene overloop nog een volledig ingerichte coffee corner met koffieapparaat en gezellige zitjes. Hier mogen de andere huurders ook van gebruik maken.

TE HUUR: kantoorunit van circa 245m2

Per 1 juli 2023 is een hele vleugel op de 4e verdieping vrijgekomen met een totale oppervlakte van circa 245m2. Wil jij graag een volledige kantoorunit huren? Dan is deze kantoorruimte in Maastricht perfect voor jou! Het kantoor is gelegen op de bovenste verdieping met een prachtig uitzicht op het Bassin en de Boschstraat. De ruimte heeft een netto oppervlakte van circa 245m2

In deze kantoorunit zit ook een aparte ruimte met een kitchenette (incl. vaatwasser en koelkast) die gebruikt kan worden als kantine of vergaderruimte.

TE HUUR: kantoorruimte van circa 149m2

𝗞𝗔𝗡𝗧𝗢𝗢𝗥 𝗕𝗔𝗦𝗦𝗜𝗡 𝟭𝟭𝟲
Dit moderne kantoor-/woonobject (bouwjaar 1997) is gesitueerd aan het Bassin en grenst direct aan het historische centrum van Maastricht. Het is een instapklare kantoorruimte die onder andere is voorzien van vloerbedekking, scheidingswanden, systeemplafond inclusief verlichtingsarmaturen en verdeeld is over 7 onderling verbonden ruimten.
𝗟𝗜𝗚𝗚𝗜𝗡𝗚
Het kantoorgebouw is fraai gelegen aan de sfeervolle binnenhaven van Maastricht, het Bassin. Vanaf de Boschstraat is er een goede aansluiting via de Noorderbrug naar de A2/E25. Tevens is er een goede bereikbaarheid middels het openbaar vervoer.
Te huur kantoorruimte ROOOMS Maastricht

Maastricht

ROOOMS in Maastricht is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met de auto is het vanaf de snelweg slechts 4 minuten rijden. Huurders kunnen parkeerplaatsen huren onder het gebouw. Vanuit de garage pak je makkelijk de lift naar je kantoor. Bezoek raden we aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx, op 2 minuten lopen van ROOOMS.

Neem contact op

Heb jij interesse in een kantoorruimte in Maastricht? Neem dan contact op met onze communitymanager Michelle. Jouw vraag zal binnen één werkdag worden beantwoord.

Heb je een vraag over onze flexplekken, of wil je er een huren? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Interesse in een strippenkaart of eerst meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Heb je een algemene vraag, vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Meetingroom
Flexplekken

Heb je een vraag over onze flexplekken, of wil je er een huren? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Kantoor
Strippenkaart

Interesse in een strippenkaart of eerst meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!

Algemeen

Heb je een algemene vraag, vul dan onderstaande formulier in, wij nemen dan spoedig contact met je op!