MeetingROOOMS

Op zoek naar een unieke vergaderruimte? ROOOMS biedt verschillende vergaderlocaties.

Of je nu naar een kleine ruimte zoekt voor een belangrijke pitch, of een grote ruimte voor een brainstormsessie met je team: het kan (bijna) allemaal. Bekijk hier de mogelijkheden en boek direct!

Reserveer je liever een vergaderruimte incl. culinaire verzorging? Dan verwijzen wij je graag door naar de website van ons bedrijfsrestaurant FOOODS Roermond of Taste2Day in Maastricht-Airport. Hier vind je diverse arrangementen en kun je een offerte op maat aanvragen.

SOON meer informatie over de MeetingROOOMS in Maastricht.

ROERMOND
De ColourROOOM is een kleurrijke ruimte met veel daglicht, perfect voor brainstorms en vergaderingen voor gezelschappen van maximaal 16 personen.

Koffie, thee en water is inbegrepen en kun je, net zoals thuis, gewoon zelf pakken.

ROERMOND
Een knusse, kleinere vergaderruimte voor één op één gesprekken of kleinere vergaderingen.

Koffie, thee en water is inbegrepen en kun je, net zoals thuis, gewoon zelf pakken.

ROERMOND
Met uitzicht op het dakterras is de FrogROOOM een heerlijke vergaderlocatie! Ideaal voor lange vergaderingen waarbij het fijn is om af en toe snel een frisse neus te kunnen halen.

Koffie, thee en water is inbegrepen en kun je, net zoals thuis, gewoon zelf pakken.

Inclusief LCD scherm, flipover en wifi.
Al vanaf €75,-
Inclusief flipover en wifi.
Al vanaf €50,-
Inclusief LCD scherm, flipover en wifi.
Al vanaf €75,-

Prijzen

Alle arrangementen zijn inclusief koffie, thee en water.
We kunnen ook de catering voor je vergadering verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

4 uur
8 uur
ColourROOOM
max. 16pax
€115,-
€210,-
ChargerROOOM
max. 5pax
€66,-
€137,-
FrogROOOM
max. 16pax
€115,-
€210,-
Nog vragen? Neem contact op met Leonie via het contactformulier of leonie@roooms.nl!

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo livestream factory roooms roermond
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS
Autorijschool Neel ROOOMS Roermond
Logo Hafkampgerechtsdeurwaarders ROOOMS
Contable logo ROOOMS
Precedence
Logo Rebel Crowd ROOOMS Roermond Community Member
mooneye logo
ROOOMS member huren Roermond V.O.G.
YoungCapital uitzendbureau
ROOOMS member huren Roermond TedxRoermond
Mike van Rijswijk kantoor ROOOMS Roermond
- Naar boven -

Pagina delen of aanbevelen

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Bars & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Vraag bij jouw gewenste ROOOMS locatie naar het aanbod of bezoek de desbetreffende pagina!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Alle ROOOMS locaties zijn beveiligd, zowel overdag als ’s nachts. Je kunt dus met een gerust hart je spullen achterlaten. Zo hopen we ervoor te zorgen dat je je snel thuis voelt in ROOOMS, your home of business!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Bij iedere ROOOMS locatie zijn verschillende parkeergelegenheden. Zowel voor jou als lid van de ROOOMS Community, als voor je gasten. Vraag bij jouw gewenste ROOOMS locatie naar de mogelijkheden of bezoek de desbetreffende pagina!