Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

Vacature | Community Manager ROOOMS Maastricht-Airport

ROOOMS is een community van en voor ondernemers. Ondernemers willen een plek waar gewerkt wordt, waar contacten worden gelegd, waar je je business kunt laten groeien en ook waar je plezier hebt, een biertje drinkt, een potje pool speelt en mogelijk zelfs een filmpje kijkt.

ROOOMS brengt hiervoor de (virtuele en fysieke) community bij elkaar en transformeert gebouwen naar spannende, leuke en trendy werklocaties en levert services, diensten, events en techniek zodat onze leden zich kunnen focussen op hetgeen ze goed doen.

Community Manager voor 2 dagen p/w

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een Community Manager met een commerciële en een klantgerichte/gastvrije achtergrond. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze,locatie in Maastricht-Airport.  Hierin word je ondersteund door collega’s van ROOOMS en heb je contact met zowel onze leden/huurders als de opdrachtgever.

Als Community Manager ben je de gastheer/vrouw van ROOOMS. Jij bent het aanspreekpunt voor onze leden/huurders en bezoekers. Tevens ben je verantwoordelijk voor de faciliteiten op de locatie en coördineer je deze.

Taakomschrijving:

 • Het managen van de faciliteiten op de locatie;
 • Het contracteren en behouden van leden/huurders;
 • Het onderhouden van de community en fungeren als verbinder tussen de leden/huurders;
 • Het ontwikkelen van (netwerk-)evenementen en andere initiatieven ter ondersteuning van de community;
 • Het bijstaan van leden/huurders in hun vragen en behoeften.
 • Het actief benaderen van potentiële nieuwe leden/huurders en meedenken in marketing en sales activiteiten;
 • Receptie- en administratieve werkzaamheden.

Functie eisen:

 • Een afgeronde opleiding in toerisme, horeca of facilitymanagement;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Je beschikt over een organisatiecapaciteiten, bent goed in multitasking en bent analytisch;
 • Je hebt affiniteit met sales en social media;
 • Je werkt accuraat, klantgericht en bent praktisch ingesteld;
 • Bij voorkeur woonachtig in Zuid Limburg;
 • Je bent per direct beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een prettige en informele werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie:

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.roooms.nl of neem contact op met Emile van Wieringen (043-6312631). Stuur je sollicitatie met CV en een uitgebreide motivatie per mail naar emile@van-wieringen.com.

 

——————————————————————————————-

 

ROOOMS

Westhoven 7 | 6042 NV | Roermond
Boschstraat 21 | 6211 AS | Maastricht
Europalaan 24 | 6199 AB  |Maastricht-Airport

T: +31 (0) 85 1119779 | E: info@roooms.nl | W: www.roooms.nl

Evenementen

Roooms

Blijf op de hoogte van de aankomende ROOOMS evenementen.

#MBnetwork

Informeel netwerkevent voor het bedrijfsleven, overheid en ondernemers. Iedereen is welkom van 08:30 tot 10:30.

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS
Logo Hafkampgerechtsdeurwaarders ROOOMS
Contable logo ROOOMS
Precedence

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.