Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

Hoe word ik gevonden op Google?

Het lijkt zo makkelijk. Je werkt hard (in je kantoor bij ROOOMS), hebt een website waarop duidelijk vermeld staat wat je doet, maar als je jouw diensten zoekt in Google… verschijnt er niets. Of ja, er verschijnt heel veel. Behalve jouw website.

Simpelweg een paar keer ‘financiële dienstverlening’ op je website schrijven is namelijk niet genoeg. Het honderd keer schrijven is ook weer niet goed. Google is nogal specifiek met wat er wel en niet gekozen wordt tot relevante content voor een bezoeker. Daarom wordt alle content gecheckt op basis van SEO. SE-wat? SEO, oftwel Zoekmachine Optimalisatie.

Hoe zorg je er nou voor dat jouw teksten voldoen aan de juiste SEO?

Kort gezegd schrijf je een goede webtekst met als onderwerp jouw dienst, laten we weer ‘financiële dienstverlening’ als voorbeeld nemen. Dat betekent dus geen bullshit, gewoon schrijven waar het over gaat!

In die tekst verwerk je daarna jouw zoekterm op een paar strategische plekken. In de titel, de url en bijvoorbeeld tussenkoppen. Let wel op dat je je zoekterm niet teveel in de tekst zet, dan kan Google namelijk inschatten dat je bezoekers er gek van zouden worden en je SEO score weer laten dalen.

Let wel op: dit is geen gegarandeerd succes. Of je op de eerste pagina van Google belandt, hangt ook af van hoe je site gebouwd is (voornamelijk of deze geschikt is voor mobiel), of je site veel gelinkt/gebruikt wordt en wat je ‘concullega’s’ doen. Toch blijft er maar één eerste pagina. Dat is dus altijd vechten.

Het belangrijkst is dat je tekst lekker leesbaar blijft. Als iemand op je site komt, wil je namelijk niet dat er bijna niet door de zoektermen heen te lezen is. Uiteindelijk schrijf je voor de klant en niet de zoekmachine. Toch?

 

 

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Evenementen

Roooms

Blijf op de hoogte van de aankomende ROOOMS evenementen.

FuckUp Nights

The world of entrepreneurship and business goes hand in hand with failure. We all know about the world's success stories, during FuckUp Night it’s time to hear about the stories of failure.

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.