Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

DeskROOOMS

Steek je graag zoveel mogelijk tijd in de groei van je bedrijf? Ons DeskROOOMS abonnement geeft je ook buiten de reguliere werktijden toegang tot ROOOMS.

Vestig jouw onderneming bij één van de ROOOMS locaties en werk 24/7 in de co-workingruimte. Ontvang je klanten in een spreekkamer of organiseer een presentatie in de vergaderruimte. Met dit abonnement heb je tot alles toegang.

Voor jou geen vier muren om je heen, maar juist werken in een inspirerende omgeving met andere ondernemers. Geniet van het gemak van een Community Manager die je ontzorgt in koffie/thee, fruit, WiFI en printen.

€ 295,00 per maand excl. BTW

Tamara Rolen
Roooms Maastricht
Chantal Bovens
Roooms Roermond
Sylvia Pleune
Roooms Maastricht-Airport
Anita Soons
Roooms Maastricht-Airport

Lidmaatschap & diensten overzicht

Abonnementen en faciliteiten

Community Roooms

Flex Roooms

Desk Roooms

Suite Roooms

Openingsuren

Roermond: 08.00 – 17.00
Maastricht: 09:00 – 17:30
Maastricht-Airport: 08.30 – 17.30
Roermond: 08.00 – 17.00
Maastricht: 09:00 – 17:30
Maastricht-Airport: 08.30 – 17.30
24/7
24/7

Gratis gebruik meeting Roooms

--

Gebruik ROOOMS

10 u. p/m
80 u. p/m
Onbeperkt
onbeperkt

Eigen bureau

---

Eigen kantoor

---

Community faciliteiten

Hogesnelheids internet

Post- & adres-Roooms

-

Opbergruimte

--

Koffie, thee & fruit

Lunch Roooms

----

Fitness Roooms

Game Roooms

Print Roooms * max. 200 prints per maand

Parkeren * voor zover beschikbaar

Kosten per maand excl. btw

€ 50,00

€ 175,00

€ 295,00

Op maat

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.