Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

Time management, neem er de tijd voor.

Zodra je je ogen opent, gaat de planning van de dag al door je heen. Je pakt je telefoon om even je mails te checken. Daarna ga je pas uit bed, douchen, ontbijten. Herkenbaar? Het is niet lastig om in te zien dat deze routine niet het beste begin van je dag is. Het is wél lastig om hem te doorbreken! We geven je graag een paar tips om te zorgen voor rust in je hoofd en een effectiever gebruik van je (oh zo kostbare) tijd.

1. Weet wanneer je het productiefst bent

De één begint te gapen om tien uur ‘s avonds, de ander krijgt dan de meest briljante ingevingen en ‘móet deze echt nog even uitwerken, schat’. Of je nu een ochtend- of een avondmens bent, dat maakt niet uit. Maar wees je ervan bewust! Ben jij een vroege vogel? Verspil deze tijd dan niet aan het verwijderen van reclamemails of het scrollen door je Facebookpagina. Plan de taken die het meeste energie vragen op deze tijden in.

2. Maak een ‘to do list’ (het liefst een dag van tevoren)

Alle taken zitten in je hoofd. Misschien ben je er zelfs wel trots op, dat je alles kunt zonder lijstjes. Maar wanneer je tijdsbestek niet zwart op wit staat, kan er makkelijk van worden afgeweken. Waardoor er taken worden gedaan die misschien helemaal geen prioriteit hebben en je toch weer na werktijd verder moet om die prioriteiten nog af te maken. Met een ‘to-do list’ heb je geen excuus meer (en daar ben je ‘s avonds heel blij mee!)
Nog beter: maak deze takenlijst de avond van tevoren. Dit vergt wat (pas op: vies woord!) discipline, maar is het wel volledig waard! Op deze manier gaat er geen wirwar van taken door je heen zodra je je ogen opent, maar heb je ruimte om aan andere dingen te denken.

3. Stel haalbare doelen

Overweldigd worden door je eigen doelen kan ervoor zorgen dat je het werken aan deze doelen uitstelt. En, cliché maar waar, van uitstel komt afstel. Zorg er dus voor dat je in je grote doelen, kleine stapjes neemt. Hartstikke leuk dat je zo ambitieus bent, maar daar heb je niets aan als het je uiteindelijk tegenwerkt. Schrijf je kleine stapjes op in je ‘to-do list’ en geniet ervan als je wéér een taak kunt doorstrepen. Done!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Evenementen

Roooms

Blijf op de hoogte van de aankomende ROOOMS evenementen.

FuckUp Nights

The world of entrepreneurship and business goes hand in hand with failure. We all know about the world's success stories, during FuckUp Night it’s time to hear about the stories of failure.

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.