Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

Tijd voor de lenteschoonmaak

Het duurt nog heeel even en dan barst de lente écht los. Bij ons begint het al te kriebelen! Daarom, én omdat april ook de maand is om je Belastingformulieren in te dienen, een aantal tips voor de grote lenteschoonmaak. Kun je de lente fris en fruitig beginnen!

1. Je administratie

We beginnen met de meest vervelende, dan hebben we die maar gehad. Het wordt tijd om je boekhouding volledig op orde te krijgen. Ben je iemand die altijd weer op het laatste moment alles bij elkaar moet zoeken? Gek wordt van alle bonnetjes? Eigenlijk geen idee heeft of het allemaal wel klopt? Dan is het misschien een goed idee om je systeem een update te geven. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk en goedkoop je boekhouding digitaal bijhouden met diensten als Exact Online. Maar een boekhouder is ook echt de investering waard! Het scheelt je een hoop werk, papieren op je bureau én, last but not least, kopzorgen.

2. Je portfolio/CV

Wanneer was de laatste keer dat je je website hebt geüpdatet? Vaak heb je voor iedere nieuwe opdracht je portfolio wel in orde, maar vergeet niet dat er tussendoor ook potentiële klanten online naar je zoeken. Een echte lenteschoonmaak zorgt er meteen voor dat je niet alleen binnen je winkel, maar ook je etalage opruimt. Welke projecten waren succesvol en geven weer welke kant je op wil dit jaar?

3. Je doelstellingen

Januari lijkt alweer een eeuw geleden: net zoals de laatste keer dat je je aan je goede voornemens gehouden hebt. Tijd dus om deze bij te schaven. Hoe goed je intenties ook zijn, het kan zijn dat je het nieuwe jaar met overmoed gestart bent. Neem een moment om je doelstellingen bij te stellen en zowel uitdagend als realistisch te maken. Als je nu al weet dat je doelstellingen niet haalbaar zijn, zul je er waarschijnlijk ook minder hard je best voor doen.  Schaam je niet om je doelstellingen aan te passen, meten is weten!

4. Je hoofd

Het allerbelangrijkst. Je begint de lente lekkerder met een beetje rust in je hoofd. Dat betekent natuurlijk niet per se dat je nu alles moet laten vallen waar je mee bezig was. Het is voor iedereen anders!

5. Je kantoor

De simpelste van de vijf. Want hoe mannelijk je ook bent: als je kantoor naar bloemetjes ruikt, voelt alles toch een stuk schoner. Schakel tussen grote projecten door even af met een poetsdoek of Swiffer. Goed voor je productiviteit en meteen een goede bijdrage aan de lenteschoonmaak!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Evenementen

Roooms

Blijf op de hoogte van de aankomende ROOOMS evenementen.

FuckUp Nights

The world of entrepreneurship and business goes hand in hand with failure. We all know about the world's success stories, during FuckUp Night it’s time to hear about the stories of failure.

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.