Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

Hoe groot is jouw kantoor?

Wat als je de inrichting/indeling van je kantoor helemaal opnieuw kan doen? Of je gaat verhuizen (naar ROOOMS). Waar denk je dan als eerste aan? Wil je dat de kleuren passen bij de identiteit van je bedrijf, een open ruimte met flexibele werkplekken of scroll je Pinterest af voor inspiratie. Maar wacht, voordat je als een dolle gaat shoppen kan je je het beste inlezen in de normen die zijn opgesteld rondom kantoorruimtes. ‘Vroeger’ had iedere medewerker 8m2 aan werkruimte nodig. Maar nu bijna iedereen aan flexwerken doet, is het verlaagd naar 4m2. Een minder groot kantoor voor hetzelfde aantal medewerkers, maar zonder opgepropt te zitten! Hoe? Door het handig inzetten van co-workingruimtes, telefoonbooths en vergaderruimtes verlaag je de gebruikerstijd per persoon per werkplek. Hoe (re)organiseer jij je kantoor?

Lees meer...

Wat is jouw perfecte werkdag?

Geen goed nieuws voor avondmensen: volgens deze infographic van Alissa Scheffer begint de perfecte werkdag om half zeven en eindigt rond elf uur. ‘Perfect’ is daarbij natuurlijk subjectief. Voor jou is dit waarschijnlijk eerder een dag waarop iedereen je complimenteert, je opeens salarisverhoging gekregen blijkt te hebben en je baas je eerder naar huis laat gaan omdat je zo fantastisch bent dat het oneerlijk is dat je lange werkdagen zou moeten maken. Maar goed, gezien dat niet heel realistisch lijkt, kun je op z’n minst je dag optimaliseren. Het idee van deze infographic is dat je met het nemen van korte pauzes tussendoor, je werk een stuk productiever uitvoert. En dus je werkdag zou kunnen inkorten. Dat klinkt dan wel weer perfect. Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit?   Eindelijk bewijs…

Lees meer...
roooms maastricht roermond kantoren seo

Hoe word ik gevonden op Google?

Het lijkt zo makkelijk. Je werkt hard (in je kantoor bij ROOOMS), hebt een website waarop duidelijk vermeld staat wat je doet, maar als je jouw diensten zoekt in Google… verschijnt er niets. Of ja, er verschijnt heel veel. Behalve jouw website. Simpelweg een paar keer ‘financiële dienstverlening’ op je website schrijven is namelijk niet genoeg. Het honderd keer schrijven is ook weer niet goed. Google is nogal specifiek met wat er wel en niet gekozen wordt tot relevante content voor een bezoeker. Daarom wordt alle content gecheckt op basis van SEO. SE-wat? SEO, oftwel Zoekmachine Optimalisatie. Hoe zorg je er nou voor dat jouw teksten voldoen aan de juiste SEO? Kort gezegd schrijf je een goede webtekst met als onderwerp jouw dienst, laten we weer ‘financiële dienstverlening’ als voorbeeld…

Lees meer...
Blog ondernemers ROOOMS Maastricht Roermond

Wordt jouw takenlijst langer in plaats van korter?

Je denkt je dag productief te beginnen door eerst je mail weg te werken, uiteindelijk ben je de hele dag alleen maar bezig met je inbox. Met een aantal aanpassingen kun je ervoor zorgen dat je weer grip krijgt op je werkdag. Geïnspireerd door Frankwatching delen we graag een aantal tips uit het boek Getting Things Done. Een aanrader!   Inkomende berichten ordenen Terwijl je slaapt komen de berichten nog binnen. De hoeveelheid mails, notificaties, statusupdates etc. die we dagelijks tot ons nemen is enorm. Zorg er dus voor dat je die stortvloed zoveel mogelijk beheert. Bepaal zelf welke informatie je wil ontvangen, hoe je die wil ontvangen en waar je die kwijt kunt. Kost wat tijd, levert meer tijd op. en koppelen aan je agenda. Als je eenmaal ingericht hebt waar…

Lees meer...
ondernemer rust uit

EHBO | Leef in een rustiger tempo

Het is meivakantie in het zuiden van Nederland. Als ondernemer heb je daar misschien weinig boodschap aan. Terwijl andere genieten van een weekje vrij, ben jij altijd ‘online’. Tijd om het eens anders aan te pakken. Leef in een rustiger tempo Ja: je wil veel. Oftewel alles. Maar je productiviteit kan jouw tempo en drukte niet aan. Er komt een punt waarop het juist tegen je gaat werken dat je zoveel gepland hebt en zoveel doelen tegelijk wil bereiken. Uiteindelijk doe je daardoor alles maar half, alles zodat het net genoeg is. Natuurlijk kun je niet zomaar allerlei taken overboord gooien, ruzie met je klanten maakt je stressniveau er niet echt beter op, maar je kunt je wel even bewust worden van hoeveel je jezelf oplegt. Prioriteiten stellen kan al veel…

Lees meer...

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS
Logo Hafkampgerechtsdeurwaarders ROOOMS
Contable logo ROOOMS
Precedence

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.