Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >
FB Banner Vacature Community Manager ROOOMS Maastricht

Vacature | Community Manager ROOOMS Maastricht

Zorg jij ervoor dat alle ondernemers zich thuis voelen bij ROOOMS? ROOOMS is een community van en voor ondernemers. Ondernemers willen een plek waar gewerkt wordt, waar contacten worden gelegd, waar je je business kunt laten groeien en ook waar je plezier hebt, een biertje drinkt, een potje pool speelt en mogelijk zelfs een filmpje kijkt. ROOOMS brengt hiervoor de (virtuele en fysieke) community bij elkaar en transformeert gebouwen naar spannende, leuke en trendy werklocaties en levert services, diensten, events en techniek zodat onze leden zich kunnen focussen op hetgeen ze goed doen. Community Manager voor 20 uur p/w Ter uitbreiding van ons team zijn wij per 1 september 2019 op zoek naar een Community Manager voor 20 uur per week. We zoeken iemand met een commerciële en een klantgerichte/gastvrije…

Lees meer...
ROOOMS Blog lenteschoonmaak

Tijd voor de lenteschoonmaak

Het duurt nog heeel even en dan barst de lente écht los. Bij ons begint het al te kriebelen! Daarom, én omdat april ook de maand is om je Belastingformulieren in te dienen, een aantal tips voor de grote lenteschoonmaak. Kun je de lente fris en fruitig beginnen! 1. Je administratie We beginnen met de meest vervelende, dan hebben we die maar gehad. Het wordt tijd om je boekhouding volledig op orde te krijgen. Ben je iemand die altijd weer op het laatste moment alles bij elkaar moet zoeken? Gek wordt van alle bonnetjes? Eigenlijk geen idee heeft of het allemaal wel klopt? Dan is het misschien een goed idee om je systeem een update te geven. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk en goedkoop je boekhouding digitaal bijhouden met diensten als…

Lees meer...
roooms roermond kantoor flexplek

Time management, neem er de tijd voor.

Zodra je je ogen opent, gaat de planning van de dag al door je heen. Je pakt je telefoon om even je mails te checken. Daarna ga je pas uit bed, douchen, ontbijten. Herkenbaar? Het is niet lastig om in te zien dat deze routine niet het beste begin van je dag is. Het is wél lastig om hem te doorbreken! We geven je graag een paar tips om te zorgen voor rust in je hoofd en een effectiever gebruik van je (oh zo kostbare) tijd. 1. Weet wanneer je het productiefst bent De één begint te gapen om tien uur ‘s avonds, de ander krijgt dan de meest briljante ingevingen en ‘móet deze echt nog even uitwerken, schat’. Of je nu een ochtend- of een avondmens bent, dat maakt…

Lees meer...

Hoe groot is jouw kantoor?

Wat als je de inrichting/indeling van je kantoor helemaal opnieuw kan doen? Of je gaat verhuizen (naar ROOOMS). Waar denk je dan als eerste aan? Wil je dat de kleuren passen bij de identiteit van je bedrijf, een open ruimte met flexibele werkplekken of scroll je Pinterest af voor inspiratie. Maar wacht, voordat je als een dolle gaat shoppen kan je je het beste inlezen in de normen die zijn opgesteld rondom kantoorruimtes. ‘Vroeger’ had iedere medewerker 8m2 aan werkruimte nodig. Maar nu bijna iedereen aan flexwerken doet, is het verlaagd naar 4m2. Een minder groot kantoor voor hetzelfde aantal medewerkers, maar zonder opgepropt te zitten! Hoe? Door het handig inzetten van co-workingruimtes, telefoonbooths en vergaderruimtes verlaag je de gebruikerstijd per persoon per werkplek. Hoe (re)organiseer jij je kantoor?

Lees meer...

Wat is jouw perfecte werkdag?

Geen goed nieuws voor avondmensen: volgens deze infographic van Alissa Scheffer begint de perfecte werkdag om half zeven en eindigt rond elf uur. ‘Perfect’ is daarbij natuurlijk subjectief. Voor jou is dit waarschijnlijk eerder een dag waarop iedereen je complimenteert, je opeens salarisverhoging gekregen blijkt te hebben en je baas je eerder naar huis laat gaan omdat je zo fantastisch bent dat het oneerlijk is dat je lange werkdagen zou moeten maken. Maar goed, gezien dat niet heel realistisch lijkt, kun je op z’n minst je dag optimaliseren. Het idee van deze infographic is dat je met het nemen van korte pauzes tussendoor, je werk een stuk productiever uitvoert. En dus je werkdag zou kunnen inkorten. Dat klinkt dan wel weer perfect. Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit?   Eindelijk bewijs…

Lees meer...

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.