Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

FAQ

Kan ik ROOOMS opgeven als mijn adres voor zakelijke post?
Jazeker. Bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement kun je post laten bezorgen bij onze receptie. De Community Manager zorgt ervoor dat alle post terechtkomt in je persoonlijke postvak!
Krijg ik een eigen sleutel?
Met Community- en FlexROOOMS kun je tijdens openingstijden gebruik maken van ROOOMS en heb je geen sleutel nodig. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 (Roermond), 09:00 – 17:30 (Maastricht), 08:00 – 17:30 (Maastricht Airport) en onze community manager is dan ook aanwezig. Bij Desk- of SuiteROOOMS krijg je je eigen toegangspas en heb je ook buiten de reguliere werktijden toegang tot de faciliteiten van ROOOMS.
Kan ik gasten ontvangen in ROOOMS?
Natuurlijk! We ontvangen je gasten graag aan onze receptie. Aan jou de keuze om ze een tour te geven, een van de MeetingROOOMS te boeken of gezellig een drankje te doen in een van onze Bars & Lounges.
Hoe groot zijn de beschikbare kantoren voor SuiteROOOMS?
ROOOMS heeft een gevarieerd aanbod aan kantoorruimtes. Er is zeker een formaat te vinden dat bij jouw bedrijf past! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Hoe is het geregeld met het internet?
Je maakt gebruik van een snelle, stabiele Wifi verbinding. Eenmaal ingelogd op ons Community Netwerk maakt je laptop automatisch verbinding op iedere locatie. Je bezoek kan gebruik maken van het open gasten netwerk zonder vervelende inlog procedure of wachtwoord. Liever een vaste internet kabel in je SuiteROOOM? Geen probleem, tegen een eenmalige meerprijs zorgt ROOOMS ervoor dat die kabel er ligt.
Ik wil een SuiteROOOM huren. Wat zit er in de maandprijs inbegrepen?
Bij ROOOMS zit (bijna) alles in de maandelijkse huur inbegrepen. Hieronder een opsomming van de punten waar jij geen zorgen over hoeft te maken. - 24/7 toegang - High speed Wifi - Koffie, cappuccino, latte, thee, fruit - ROOOMS-netwerk - Gratis gebruik van diverse MeetingROOOMS - Postadres- en verwerking - Je eigen kantoor - Gamen in de GameROOOM - Schoonmaak algemene ruimtes en kantoorruimte - Printen (maximaal 200 prints per maand per persoon) - Parkeren (behalve bij ROOOMS Maastricht, hier is geen gratis parkeerplaats!) - Verbruik elektra, verwarming en water - OZB gebruiker - Glasbewassing - Onderhoud gebouw gebonden installaties
Wat zit er NIET in de maandprijs inbegrepen?
Alle prijzen op de website zijn excl. 21% BTW. Daarnaast bepaal je zelf of je een SuiteROOOM laat meubileren met een werkplek of dat je zelf meubels meeneemt. Laat je het over aan ROOOMS dan bestaat iedere werkplek uit een (in hoogte in te stellen) bureau en een Herman Miller bureaustoel. De kosten hiervoor zijn €20,- per werkplek per maand (excl. BTW).
Hebben jullie ook spreekkamers en vergaderruimtes?
Nou en of! Spreekkamers, vergaderruimtes.. wij noemen het MeetingROOOMS. . Iedere locatie heeft meerdere MeetingROOOMS van diverse afmetingen. Gebruik deze voor een sollicitatiegesprek, brainstormsessie, presentatie of een conference call. Met een SuiteROOOM of DeskROOOM mag je hier gratis gebruik van maken. Dat scheelt weer vierkante meters in je eigen ruimte. Community- en FlexMembers kunnen tegen een toeslag gebruik maken van deze ruimtes.
Kan ik als externe ook een keer komen vergaderen?
Iedereen is welkom bij ROOOMS. Ook als je geen huurder bent kan je gebruik maken van een MeetingROOOM. Verder zijn de algemene ruimtes in Roermond en Maastricht zeer geschikt voor een workshop of een infomarkt met stands. En combineer je het noodzakelijke met het lekkere door een lunch erbij te reserveren in Roermond of Maastricht-Airport. (Bijna) alles is mogelijk! Soms past jouw wens in de standaardarrangementen, maar vaak wil je net even iets anders. Neem dan contact op met de Community Manager en bespreek samen de mogelijkheden. Vaak is meer mogelijk dan je denkt!
Is het pand toegankelijk voor mindervalide?
Ja. Alle panden zijn toegankelijk voor mindervalide door middel van traploze entrees en liften.
Kan ik tussendoor wisselen van ROOOMS abonnement?
Net als bij een fitnessabonnement, is het abonnement van ROOOMS per maand opzegbaar. Je kunt dus iedere maand wisselen van abonnement. Als jouw bedrijf groeit, groeit ROOOMS gewoon met je mee!
Kan ik parkeren bij ROOOMS?
Bij iedere ROOOMS locatie zijn verschillende parkeergelegenheden. Zowel voor jou als lid van de ROOOMS Community, als voor je gasten. Vraag bij jouw gewenste ROOOMS locatie naar de mogelijkheden of bezoek de desbetreffende pagina!
Kan ik een rondleiding boeken?
Ja, graag zelfs! We ontmoeten je graag in real-life op de locatie van jou keuze. Met een kop koffie vertellen we je meer over de mogelijkheden en lopen we samen een ronde door het pand. Geen deur blijft voor je gesloten.

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.