Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

Over ons

Iedereen is welkom bij ROOOMS: je vindt bij ons een dynamische mix van innovatieve starters en succesvolle (klein-)bedrijven. Er zijn genoeg mogelijkheden om met elkaar in contact te komen: netwerkevenementen, bijzondere lezingen en spontane ontmoetingen in onze lounges. Of gewoon bij de koffiemachine!

ROOOMS ontzorgt ondernemers met flexplekken, kantoren, vergaderruimtes en een flinke bak faciliteiten.

We hebben een groot pakket aan services op je nieuwe werkplek. Zo kun je op iedere ROOOMS locatie printen, is er parkeerplek voor je én staat er altijd vers fruit voor je dagelijkse portie vitaminen. Een vergaderruimte voor die belangrijke pitch, evenementen met inspirerende ondernemers of een bureau waar alles voor je klaarstaat: breng je laptop mee en je kunt beginnen! Welk abonnement je ook kiest, er is altijd high speed wifi en een lekker kopje koffie of thee aanwezig.

Nieuwsgierig naar de sfeer van ROOOMS? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Onze missie

ROOOMS is een community van en voor ondernemers. Jonge ondernemers willen een plek waar gewerkt wordt, waar contacten worden gelegd, waar je je business kunt laten groeien en waar je ook plezier hebt, een biertje drinkt, een potje pool speelt en mogelijk zelfs een filmpje kijkt.
ROOOMS brengt hiervoor de (virtuele en fysieke) community bij elkaar en transformeert gebouwen naar spannende, leuke en trendy werklocaties. We leveren services, diensten, events en techniek zodat onze leden zich kunnen focussen op hetgeen ze goed doen.

Tamara Rolen
Roooms Maastricht
Chantal Bovens
Roooms Roermond
Sylvia Pleune
Roooms Maastricht-Airport
Anita Soons
Roooms Maastricht-Airport

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.