Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

CommunityROOOMS

Vind je het fijn om voornamelijk vanuit thuis te werken of heb je maar af en toe een werkplek op locatie nodig?

Vind je het fijn om voornamelijk vanuit thuis te werken of heb je maar één dag in de week een werkplek op locatie nodig? Dan is CommunityROOOMS het abonnement voor jou. Voor de momenten dat je even niet thuis kunt blijven of de file richting kantoor wil vermijden, heeft CommunityROOOMS een abonnement van 10 uur per maand. Te gebruiken tijdens kantooruren en in te wisselen bij iedere ROOOMS!
€ 50,00 per maand excl. BTW

Lees meer

FlexROOOMS

Is voor jou je laptop openklappen voldoende om je werkdag te beginnen?

FlexROOOMS is een abonnement met flexibele ‘Plug & Play’ werkplekken waar je 80 uur per maand terecht kunt bij iedere ROOOMS locatie. Gebruik ROOOMS als je zakelijke postadres en het voelt al snel als je tweede thuis. Met FlexROOOMS geniet je ook van ontspanning in onze GameROOOMS of inspanning in de FitnessROOOMS na een inspirerende werkdag.

€ 175,00 per maand excl. BTW

Lees meer

DeskROOOMS

Steek je graag zoveel mogelijk tijd in de groei van je bedrijf? Ons DeskROOOMS abonnement geeft je ook buiten de reguliere werktijden toegang tot ROOOMS.

Komen en gaan wanneer jij dat wilt. Ondernemen past niet altijd binnen openingstijden, daarom voor jou 24/7 toegang tot de co-workingruimte. Een goede combi van werken naast mede-ondernemers maar ook een fulltime thuisbasis.

€ 295,00 per maand excl. BTW

Lees meer

SuiteROOOMS

Als je wil genieten van de bruisende omgeving van een co-working space, maar je af en toe ook behoefte hebt om je even af te sluiten.

Dan zijn onze SuiteROOOMS iets voor jou. Je eigen ruimte en daarnaast gratis gebruik van alle faciliteiten in ROOOMS: de co-working space, meetingROOOMS, GameROOOMS en de FitnessROOOMS. 24/7 toegankelijk en een prijs op maat gemaakt. Neem contact met ons op en we werken het samen uit!

Lees meer

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Lidmaatschap & diensten overzicht

Abonnementen en faciliteiten

Community Roooms

Flex Roooms

Desk Roooms

Suite Roooms

Openingsuren

Roermond: 08.00 – 17.00
Maastricht: 09:00 – 17:30
Maastricht-Airport: 08.30 – 17.30
Roermond: 08.00 – 17.00
Maastricht: 09:00 – 17:30
Maastricht-Airport: 08.30 – 17.30
24/7
24/7

Gratis gebruik meeting Roooms

--

Gebruik ROOOMS

10 u. p/m
80 u. p/m
Onbeperkt
onbeperkt

Eigen bureau

---

Eigen kantoor

---

Community faciliteiten

Hogesnelheids internet

Post- & adres-Roooms

-

Opbergruimte

--

Koffie, thee & fruit

Lunch Roooms

----

Fitness Roooms

Game Roooms

Print Roooms * max. 200 prints per maand

Parkeren * voor zover

Kosten per maand excl. btw

€ 50,00

€ 175,00

€ 295,00

Op maat

Word lidWord lidWord lidWord lid

ROOOMSSERVICE

Word warm ontvangen door onze Community Manager, geniet van een inspirerende werkomgeving met andere ondernemers en ontspan in een van onze GameROOOMS of Bars & Lounges. ROOOMS zorgt voor jouw home away from home of, beter gezegd, jouw home of business.

ROOOMS biedt kantoren en flexplekken in Roermond, Maastricht en Maastricht-Airport.

Al onze locaties zijn makkelijk bereikbaar, beschikken over parkeermogelijkheid én bieden meerdere diensten. Met als belangrijkste pijler natuurlijk de co-working space: een inspirerende omgeving waar werk méér is dan het afvinken van je takenlijst. Een plek waar koffie, thee en vers fruit altijd voor je klaar staan en wifi een hoge snelheid heeft zodat je iedere dag ongestoord kunt doorpakken. Daarnaast zijn er MeetingROOOMS die zich aanpassen naar je behoefte: of je nu een gesloten ruimte zoekt voor een persoonlijk gesprek of graag met je team wil sparren over innovatieve concepten.

Liever niet iedere dag met spullen slepen? Geen probleem. Er is genoeg opbergruimte voor je beschikbaar. Eventueel kun je ROOOMS ook opgeven als je zakelijke adres. Maar we zijn niet all about work: de GameROOOMS zorgen voor de nodige ontspanning tussendoor en de ondernemers in onze community zijn naast inspirerend natuurlijk ook hartstikke gezellig. Neem dus snel contact op met onze Community Managers op locatie voor een vrijblijvende rondleiding!

High Speed Internet

Info

Meeting ROOOMS

Info

Koffie, thee en fruit

Info

Opslag ruimte

Info

Post adres

Info

Game ROOOMS

Info

Lunch & Lounges

Info

Fitness ROOOMS

Info

Print ROOOMS

Info

Beveiliging

Info

Receptie

Info

Parkeren

Info

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.