Tijdelijke actie - Kom één dag gratis proef werken bij een ROOOMS locatie bij jou in de buurt! Neem contact op >

MeetingROOOMS

Voor een unieke vergaderlocatie in Roermond of Maastricht kun je terecht bij Roooms! Wil jij samen met jouw team een inspirerende sessie beleven of ben je op zoek naar een kleine vergaderruimte een belangrijke pitch? Bij onze verschillende MeetingROOOMS is er altijd een goede optie die op jouw wensen aansluit.

Het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk van start gaan met de vergadering en niet te veel tijd verliezen aan onbelangrijke zaken. Je klapt je laptop open, verbind met onze Wi-Fi en sluit het LCD scherm eenvoudig draadloos aan. Nog even snel lekkere Maison Blanche Dael koffie- of thee halen en dan kan de meeting van start gaan!

Onze meetingsROOOMS kunnen voor 4 of 8 uur geboekt worden. De ruimtes zijn geschikt voor 2 tot 16 personen. Indien gewenst kunnen wij hierbij uitgebreide catering verzorgen. Laat ons voor je bezoek weten of je gebruik wil maken van onze catering service. Informeer hiervoor naar de verschillende mogelijkheden. 

Onze vergaderlocaties in Roermond:

Onze vergaderlocaties in Maastricht:

ROERMOND
De ColourROOOM is een kleurrijke ruimte met veel daglicht, perfect voor brainstorms en vergaderingen voor gezelschappen van maximaal 16 personen.

Inclusief LCD scherm, flipover en wifi.
Al vanaf €75,-

ROERMOND
Een knusse, kleinere vergaderruimte voor één op één gesprekken of kleinere vergaderingen.

Inclusief flipover en wifi.
Al vanaf €50,-

ROERMOND
Met uitzicht op het dakterras is de FrogROOOM een heerlijke vergaderlocatie! Ideaal voor lange vergaderingen waarbij het fijn is om af en toe snel een frisse neus te kunnen halen.

Inclusief LCD scherm, flipover en wifi.
Al vanaf €75,-

MAASTRICHT
Met uitzicht op het gerenoveerde Sphinxgebouw zit je hier op een toplocatie. De ruimte is voorzien van een grote vergadertafel, een 58 inch LCD-scherm met draadloze aansluiting naar je laptop d.m.v. ClickShare en een whiteboard met flipover papier.

Inclusief LCD scherm, flipover en wifi.
Al vanaf €75,-

MAASTRICHT
Uitermate geschikt voor een snel overleg of een sollicitatiegesprek. De vele ramen zorgen voor genoeg daglicht.

Inclusief LCD scherm, flipover en wifi.
Al vanaf €60,-

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief koffie, thee en water, maar excl. BTW.
We kunnen ook de catering voor je vergadering verzorgen in ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Vraag naar de mogelijkheden!

4 uur
8 uur
ColourROOOM
max. 16pax
€115,-
€210,-
ChargerROOOM
max. 5pax
€66,-
€137,-
FrogROOOM
max. 16pax
€115,-
€210,-
SphinxROOOM
max. 14pax
€115,-
€210,-
PacmanROOOM
max. 6pax
€76,-
€138,-
Nog vragen? Neem contact op met één van de Community Managers via info@roooms.nl.

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS

Volg ons op social!

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Lunch & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Alleen in Maastricht is er geen restaurant, hier sta je binnen enkele minuten op het Vrijthof!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Beveiliging is op iedere locatie net iets anders geregeld. Hoe? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Wel zo veilig!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Parkeren is gratis voor je bezoek bij ROOOMS Roermond en Maastricht-Airport. Werk je in Maastricht (Airport) dan kan je ervoor kiezen om er een parkeerplaats erbij te huren voor jezelf. Bezoek raden we daar aan om te parkeren bij Q-Park Sphinx.