FlexROOOMS

Is voor jou je laptop openklappen voldoende om je werkdag te beginnen?

FlexROOOMS is een abonnement met flexibele ‘Plug & Play’ werkplekken waar je 80 uur per maand terecht kunt bij iedere ROOOMS locatie. Gebruik ROOOMS als je zakelijke postadres en het voelt al snel als je tweede thuis. Met FlexROOOMS geniet je ook van ontspanning in onze GameROOOMS of inspanning in de FitnessROOOMS na een inspirerende werkdag.

€ 175,00 per maand excl. BTW

Lidmaatschap & diensten overzicht

Abonnementen en faciliteiten

Community Roooms

Flex Roooms

Desk Roooms

Suite Roooms

Openingsuren

Roermond: 08.00 – 17.00
Maastricht: 09:00 – 17:30
Maastricht-Airport: 08.00 – 17.30 uur
Roermond: 08.00 – 17.00
Maastricht: 09:00 – 17:30
Maastricht-Airport: 08.00 – 17.30 uur
24/7 met kaart
24/7 with card

Gratis gebruik meeting Roooms

--

Gebruik ROOOMS

10 u. p/m
80 u. p/m
Onbeperkt
Endless

Eigen bureau

--

Eigen kantoor

---

Community faciliteiten

Hogesnelheids internet

Post- & adres-Roooms

-

Opbergruimte

--

Koffie, thee & fruit

Lunch Roooms

Fitness Roooms

Game Roooms

Print Roooms * max. 200 prints per maand

Parkeren * voor zover beschikbaar

Kosten per maand excl. btw

€ 50,00

€ 175,00

€ 295,00

Tailor made

Word lidWord lidWord lidWord lid

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo livestream factory roooms roermond
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS
Autorijschool Neel ROOOMS Roermond
Logo Hafkampgerechtsdeurwaarders ROOOMS
Contable logo ROOOMS
Precedence
Logo Rebel Crowd ROOOMS Roermond Community Member
mooneye logo
ROOOMS member huren Roermond V.O.G.
YoungCapital uitzendbureau
ROOOMS member huren Roermond TedxRoermond
Mike van Rijswijk kantoor ROOOMS Roermond
- Naar boven -

Pagina delen of aanbevelen

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Bars & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Vraag bij jouw gewenste ROOOMS locatie naar het aanbod of bezoek de desbetreffende pagina!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Alle ROOOMS locaties zijn beveiligd, zowel overdag als ’s nachts. Je kunt dus met een gerust hart je spullen achterlaten. Zo hopen we ervoor te zorgen dat je je snel thuis voelt in ROOOMS, your home of business!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Bij iedere ROOOMS locatie zijn verschillende parkeergelegenheden. Zowel voor jou als lid van de ROOOMS Community, als voor je gasten. Vraag bij jouw gewenste ROOOMS locatie naar de mogelijkheden of bezoek de desbetreffende pagina!