Wat is jouw perfecte werkdag?

Geen goed nieuws voor avondmensen: volgens deze infographic van Alissa Scheffer begint de perfecte werkdag om half zeven en eindigt rond elf uur. ‘Perfect’ is daarbij natuurlijk subjectief. Voor jou is dit waarschijnlijk eerder een dag waarop iedereen je complimenteert, je opeens salarisverhoging gekregen blijkt te hebben en je baas je eerder naar huis laat gaan omdat je zo fantastisch bent dat het oneerlijk is dat je lange werkdagen zou moeten maken. Maar goed, gezien dat niet heel realistisch lijkt, kun je op z’n minst je dag optimaliseren. Het idee van deze infographic is dat je met het nemen van korte pauzes tussendoor, je werk een stuk productiever uitvoert. En dus je werkdag zou kunnen inkorten. Dat klinkt dan wel weer perfect. Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit?   Eindelijk bewijs…

Lees meer...
roooms maastricht roermond kantoren seo

Hoe word ik gevonden op Google?

Het lijkt zo makkelijk. Je werkt hard (in je kantoor bij ROOOMS), hebt een website waarop duidelijk vermeld staat wat je doet, maar als je jouw diensten zoekt in Google… verschijnt er niets. Of ja, er verschijnt heel veel. Behalve jouw website. Simpelweg een paar keer ‘financiële dienstverlening’ op je website schrijven is namelijk niet genoeg. Het honderd keer schrijven is ook weer niet goed. Google is nogal specifiek met wat er wel en niet gekozen wordt tot relevante content voor een bezoeker. Daarom wordt alle content gecheckt op basis van SEO. SE-wat? SEO, oftwel Zoekmachine Optimalisatie. Hoe zorg je er nou voor dat jouw teksten voldoen aan de juiste SEO? Kort gezegd schrijf je een goede webtekst met als onderwerp jouw dienst, laten we weer ‘financiële dienstverlening’ als voorbeeld…

Lees meer...
Blog ondernemers ROOOMS Maastricht Roermond

Wordt jouw takenlijst langer in plaats van korter?

Je denkt je dag productief te beginnen door eerst je mail weg te werken, uiteindelijk ben je de hele dag alleen maar bezig met je inbox. Met een aantal aanpassingen kun je ervoor zorgen dat je weer grip krijgt op je werkdag. Geïnspireerd door Frankwatching delen we graag een aantal tips uit het boek Getting Things Done. Een aanrader!   Inkomende berichten ordenen Terwijl je slaapt komen de berichten nog binnen. De hoeveelheid mails, notificaties, statusupdates etc. die we dagelijks tot ons nemen is enorm. Zorg er dus voor dat je die stortvloed zoveel mogelijk beheert. Bepaal zelf welke informatie je wil ontvangen, hoe je die wil ontvangen en waar je die kwijt kunt. Kost wat tijd, levert meer tijd op. en koppelen aan je agenda. Als je eenmaal ingericht hebt waar…

Lees meer...
ondernemer rust uit

EHBO | Leef in een rustiger tempo

Het is meivakantie in het zuiden van Nederland. Als ondernemer heb je daar misschien weinig boodschap aan. Terwijl andere genieten van een weekje vrij, ben jij altijd ‘online’. Tijd om het eens anders aan te pakken. Leef in een rustiger tempo Ja: je wil veel. Oftewel alles. Maar je productiviteit kan jouw tempo en drukte niet aan. Er komt een punt waarop het juist tegen je gaat werken dat je zoveel gepland hebt en zoveel doelen tegelijk wil bereiken. Uiteindelijk doe je daardoor alles maar half, alles zodat het net genoeg is. Natuurlijk kun je niet zomaar allerlei taken overboord gooien, ruzie met je klanten maakt je stressniveau er niet echt beter op, maar je kunt je wel even bewust worden van hoeveel je jezelf oplegt. Prioriteiten stellen kan al veel…

Lees meer...
Kick-off Maastricht

Kick-off Maastricht Business Plaza

Maandag 24 april was niet alleen de kick-off van het eerste evenement in ROOOMS Maastricht, maar ook de Kick-Off van Maastricht Business Plaza! Het was een gezellige avond, met een inspirerende uitleg over het concept van Maastricht Business Plaza en met veel enthousiasme over onze nieuwe ROOOMS locatie. Hopelijk zien we jullie allemaal terug op de Kickstart van ROOOMS Maastricht op vrijdag 19 mei! Meld je aan bij Tamara. Benieuwd naar Maastricht Business Plaza? Bekijk hier de website. Je kunt je ook aanmelden voor hun gratis webinar over starten als zzp’er.  

Lees meer...

Blijf op de hoogte. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Roooms gasten

Credion financieel advies Roermond ROOOMS
Habenu van de Kreeke Roermond ROOOMS
solarglanzz logo roooms roermond
Pregis LLC
logo livestream factory roooms roermond
logo AV Provideo
Bespaar 365 logo ROOOMS
Autorijschool Neel ROOOMS Roermond
Logo Hafkampgerechtsdeurwaarders ROOOMS
Contable logo ROOOMS
Precedence
Logo Rebel Crowd ROOOMS Roermond Community Member
mooneye logo
ROOOMS member huren Roermond V.O.G.
YoungCapital uitzendbureau
ROOOMS member huren Roermond TedxRoermond
Mike van Rijswijk kantoor ROOOMS Roermond
- Naar boven -

Pagina delen of aanbevelen

High Speed Internet

Als je hard aan het werk bent voor je bedrijf, is internet ontzettend belangrijk. ROOOMS levert een high-speed internetverbinding: je hebt overal in het gebouw verbinding en hoeft je niet te ergeren aan onderbroken downloads of vastlopende Skypegesprekken.

Meeting ROOOMS

Gebruik MeetingROOOMS voor een belangrijke meeting of inspirerende brainstormsessie. De ruimtes zijn in verschillende formaten beschikbaar, dus er is altijd een te vinden die aansluit bij je vraag. Bij Desk- en SuiteROOOMS is het gebruik van MeetingROOOMS gratis!

Koffie, thee en fruit

Voor een extra werkboost hebben we altijd cafeïne in huis. De gezonde mens kan deze werkboost ook verkrijgen in vitaminen! Koffie, thee en vers fruit zijn voor iedereen beschikbaar. Dus nodig je klanten gerust uit voor een kop koffie!

Opslag ruimte

Geen zin om iedere dag met je spullen te slepen? Geen nood, bij ROOOMS zijn verschillende kast- en opslagruimtes beschikbaar. Je bezittingen liggen veilig achter slot en grendel, dus je kunt met een gerust gevoel naar huis.

Post adres

Vind je het lastig om persoonlijke en zakelijke post gescheiden te houden? Hou je je thuisadres liever privé? Kies dan voor ROOOMS als je zakelijke postadres. Beschikbaar bij een Flex-, Desk- of SuiteROOOMS abonnement.

Game ROOOMS

Bij ROOOMS begrijpen we dat je beter werkt als je ook af en toe ontspant. Daarom zijn er speciale GameROOOMS. Daag elkaar andere ondernemers uit bij de voetbaltafel, we bieden de winnaar graag een drankje aan!

Bars & Lounges

Bij iedere ROOOMS zijn er verschillende types Bars & Lounges. Even relaxen of informeel samenzitten om een en ander te bespreken. Vraag bij jouw gewenste ROOOMS locatie naar het aanbod of bezoek de desbetreffende pagina!

Fitness ROOOMS

Hoewel je werkzaamheden heel inspannend kunnen zijn, zit je misschien veel achter een bureau. We nodigen je uit om ook fysiek in te spannen in onze FitnessROOOMS. Daarna kun je, wellicht met een beetje spierpijn, er mentaal weer tegenaan!

Beveiliging

Alle ROOOMS locaties zijn beveiligd, zowel overdag als ’s nachts. Je kunt dus met een gerust hart je spullen achterlaten. Zo hopen we ervoor te zorgen dat je je snel thuis voelt in ROOOMS, your home of business!

Receptie

Tijdens de openingstijden van ROOOMS is onze Community Manager aanwezig bij de receptie. Om je gasten te ontvangen, je post klaar te leggen maar vooral voor iedere morgen een warm ontvangst!

Parkeren

Bij iedere ROOOMS locatie zijn verschillende parkeergelegenheden. Zowel voor jou als lid van de ROOOMS Community, als voor je gasten. Vraag bij jouw gewenste ROOOMS locatie naar de mogelijkheden of bezoek de desbetreffende pagina!